Vakuumterapi – om vakuum

Vakuum-behandlingen utføres med spesiallagde glasskopper koblet til en vakuumpumpe. Vakuumet suger ut døde og ødelagte kapillærer (blodårer) som hindrer at blodgjennomstrømning kommer til muskler og ledd. Kroppen vil fornye kapillærene, og området vil gradvis gjenopprette normalfunksjon. Behandlingen påvirker også indre organer.

Alle som stemmer et instrument begynner å stemme de laveste tonene. Tonene i de høyere oktavene er i bunn og grunn harmonier til de lydene som har lav frekvens.

På samme måte kan en tenke om kroppen. Den må stemmes på den lave frekvensen først. Altså kan en vond skulder komme av for lite blodgjennomstrømning. Som igjen kan komme av en stiv nakkemuskel. Som igjen kan komme av stress. Som igjen kan komme av en ugunstig livsstil, så hvor bør behandlingene for den vonde skulder begynne?”  Utdrag fra boken «Mot strømmen» av Mikhail Bazanov.

Enkelte opplever behandlingen som noe ubehagelig, men dette er kortvarig og helt ufarlig. Dessuten gir behandlingen ingen bivirkninger. Noen merker bedring etter første behandling, og de fleste blir bedre allerede etter ca 5-6 behandlinger. Videre behandlingsopplegg varierer hos hver enkelt blant annet etter hvor lenge man har hatt plager. Ved akutte tilstander trenger man som regel ikke mange behandlinger, men har man vært plaget med symptomer over lengre tid tar det naturligvis noe lenger tid å bli frisk. Selve vakuum-behandlingen varer fra 15-20 min hver gang.

Tenk deg at kroppen din skal oppleves som et stemt instrument. Dersom du har den opplevelsen, vil jeg anta at du også har det rimelig godt.

Stress er i dag et stort problem i samfunnet og fører til mange såre og stive nakker. Ved vakuum kjenner de fleste en umiddelbar virkning.

Vakuum-behandlingen har vist gode resultater ved blant annet:

vakuum_resultat

  • akutte og kroniske smerter i muskler og skjelett
  • rygg- og nakkeproblemer
  • bevegelsesproblemer i alle deler av kroppen
  • bihuleplager
  • vondt i hodet
  • fordøyelsesproblemer
  • hemorroider
  • hormonell ubalanse
  • tretthet/slapphet osv.

Vakuum-behandlingen er altså en metode hvor man kan oppnå utmerkede resultater uten bruk av legemidler. Grunnen til dette er at alle systemene i organismen er involvert i behandlingsprosessen, og at helbredelse kun skjer ved stimulering av kroppens indre ressurser. Metoden er kjent flere tusen år tilbake, og det eldste verktøyet som er funnet er et horn med hull i spiss-enden som den som behandlet sugde for å få vakuum.

Pin It on Pinterest

Share This