Vakuum som Hudpleie

”Når normal hud eldes vil det oppstå rynker som følge av at huden blir tynnere og mister mye av sine elastiske egenskaper. Dette er helt normalt. På overflaten vises dette som tynnere eller mer grovere folder i overflaten på huden. Rynker er helt naturlig, alle erfarer det på et eller annet tidspunkt”.

 

gammel_dameDette er et vanlig utsagn fra den farmasøytiske industri, og etter dette kommer tilbud om kremer, laserbehandling, operasjoner og lignende for å få deg til å se ung igjen. Men er det helt sant? Og hvorfor blir huden rynkete? Hva er det som gjør at huden er elastisk og har naturlig fett?

Blodets gjennomstrømning i kroppen er helt avgjørende for at alle muskler skal fungere, og uten at mange vet om det, er ansiktet den delen av kroppen som mister blodgjennomstrømning først. Når vi blir voksne, slutter de fleste av oss å gjøre grimaser, som igjen fører til at ansiktsmusklene blir lite aktive. Det igjen fører til at blodgjennomstrømningen forsvinner, også tilførsel av oksygen og fett. Dette erstattes ofte med kremer og andre hudprodukter. Mye av det som brukes gjør huden vondt verre, og en kommer inn i en ond sirkel. Vakuum-behandling tilfører ikke kroppen noe, det gjenoppretter normal blodgjennomstrømning.

En annen ting er at cellene i kroppen trenger vann, og med vann menes ikke kaffe, brus, saft og lignende. Rent vann renser slik at de små blodårene og porene i huden holdes rene. Alle ting vi tar inn i kroppen som er urent vil kroppen arbeide for å få ut igjen. Men det kan være grenser for hva den kan klare. Røyking, mat med kunstige tilsetningsstoffer (hurtigmat) er noen eksempler som er med på å skape dårlig blodgjennomstrømning. Vakuum-behandling er derfor den naturlige måten å fjerne rynker på, da den gjenoppretter det som var naturlig.

 

Pin It on Pinterest

Share This