Termografi

Som en av få klinikker tilbyr vi termografi-bilde. Vi bruker termografi for å få et visualisert beskrivelse av kroppens tilstand. Denne måten å diagnostisere kroppen på blir mer og mer vanlig innen medisin rundt om i verden.

I følge teorien til Dr Mikhail Bazanov på VitaGeo-klinikken er kroppens overflate, huden, et speilbilde av tilstanden i kroppens indre.

Termografi behandling på Sørlandet

Ved å bruke termografikamera, som er et varmesøkende digitalt kamera, kan man fremkalle bilder som viser oss hver enkelt klients unike bilde.

På grunnlag av dette bildet kan vi blant annet se blokkeringer og områder i kroppen hvor blodsirkulasjonen er dårlig. Disse bildene er symmetriske hos friske mennesker, men hos mennesker med ulike plager, viser bildene asymmetri.

Allerede etter første behandling viser bildene som regel jevnere symmetri. Dette er en indikasjon på at behandlingen påvirker blodgjennomstrømningen og korrigerer kroppens informasjonsflyt, slik kan kroppen bedre kan helbrede seg selv.

Termografi er helt ufarlig og gir ingen bivirkninger. Denne undersøkelsesmetoden gjør det også mulig å se hvordan organismen fungerer i sin helhet, i motsetning til en del andre diagnostiske metoder. Les mer…

Les også: Derfor er termografi en sikker måte å behandle etter.

Hva skjer når man skal ta et termografibilde?

Termografi utføres før evt behandling, og må tas på bar og tørr hud. Klienten har på seg undertøy (evt BH velger kvinnen selv om hun vil ha på). Termografi på en kvinne blir utført av kvinnelig terapeut. Bildene blir analysert og behandling blir lagt til grunn ut fra bildene. Du får også med deg en kopi av sammensatt bilde ved neste behandling.

Pin It on Pinterest

Share This