PERSONVERNERKLÆRING

PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som «Enhetsinformasjon.» Vi samler enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

  • «Cookies» er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym, unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
  • «Loggfiler» sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning / utgangssider og dato / klokkeslett.
  • «Web beacons», «tags» og «pixels» er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøk på å foreta et kjøp gjennom nettstedet samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, betalingsinformasjon (kredittkortnummer ivaretas av leverandør av betalingsmodulen dersom dette benyttes), e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denne informasjonen som «Bestillingsinformasjon». Når vi snakker om «Personlig informasjon» i denne personvernsammenhengen, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON?

Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn for å oppfylle bestillinger som er lagret gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, ordre for frakt og fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:

  • Kommunisere med deg
  • Skjerme våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel
  • Når du er i tråd med de preferanser du har delt med oss, gir du informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker Enhetsinformasjon som vi samler for å hjelpe oss med å skjerme for mulig risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder bruker Nettstedet).

BEHANDLING AV DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi kan dele enkelte av dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi wordpress til å drive hjemmesiden vår. Du kan lese mer om hvordan WordPress bruker dine personlige opplysninger her:https://automattic.com/privacy/. Vi bruker også Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet. Du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Til timebestillinger bruker vi Hano. Les mer om hvordan Hano bruker dine personlige opplysninger her https://www.hano.no/privacy-policy/

Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på juridiske stevninger, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar og ellers beskytte våre rettigheter.

MÅLRETTET REKLAME

Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets («NAI») pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å besøke disse sidene:

I tillegg kan du melde deg av noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances portal på: http://optout.aboutads.info/.

«DO NOT TRACK»

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og etablerte praksis når vi ser et sporingssignal fra din nettleser.

DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rettigheten, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor. I tillegg er du oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom nettstedet) eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din kan bli overført også utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

DATAARKIVERING

Når du bestiller gjennom Nettstedet, opprettholder vi bestillingsinformasjonen for våre regnskap i minimum 5 år.

ENDRINGER

Vi kan oppdatere disse personvernreglene fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.

KONTAKT OSS

For mer informasjon eller spørsmål om vår personvernspraksis, vennligst kontakt oss via post@grudeklinikken.no eller send brev til
Grudeklinikken,
Telefon: 46 80 53 77
Adresse: Vafjellveien 10, 4887 Grimstad

Pin It on Pinterest

Share This