Jeg er en kvinne som liker utfordringer og å møte nye mennesker. Som ung tok jeg sekken på ryggen og reiste bl.a rundt i Australia, Thailand og Cuba i en periode på tilsammen 2 1/2 år. I voksen alder har jeg blant annet jobbet med IT, kvalitetssikring, utvikling, undervisning og prosjekter i offshore-bransjen. I en alder av 40 år kjente jeg at tiden var mer enn moden til å gjøre det jeg liker best, nemlig å kunne bidra mer til at andre mennesker får det bedre i livet sitt. Hva får så en moden kvinne til å si opp en trygg jobb med gode kolleger, god lønn, stort internasjonalt kontaktnett, mange tekniske utfordringer og spennende opplevelser – og begynne med ”noe helt annet”? Jo;
  • Arbeidet jeg hadde kunne ikke gi meg den tilfredsstillelsen som det gir å høre fra andre at «nå har jeg det mye bedre i livet», eller «nå går jobben veldig greit».
  • Det å oppleve mye mentalt fravær på kontorene pga frustrasjon og kommunikasjonsproblemer uten å få gjort nok med problemet. Dette har jeg også kjent på selv.
  • Det å se at mange mennesker lider følelsesmessig i livet og et ønske om å bidra til at de får hjelp.
Vi har alle en fysisk og en psykisk helse, og begge deler må vi forholde oss til. Jeg har vært på let etter en metode som kan øke livskvaliteten til mennesker på en skånsom og effektiv måte. Da jeg tilfeldig oppdaget Tankefeltterapi (TFT), som veldig raskt kunne lindre ubehagelige/irrasjonelle følelser som oftest hindrer oss i å komme videre, valgte jeg å ta en slik utdanning. Det viser seg også at smerter som ofte blir omtalt som fysiske, også kan lindres ved å bruke disse teknikkene. Det er så utrolig godt å få lov å være med å oppleve den positive virkningen bruk av TFT har hos så mange mennesker. Jeg ønsket også å få mer kunnskap om den fantastiske kroppen vår, som har en helt unik evne til å reparere seg selv, og skape harmoni i kroppen – både fysisk og psykisk. Derfor tok jeg i perioden 2009-2011 en 2-årig yrkesfaglig utdanning innen Naturmedisinsk Muskelterapi, samt Grunnmedisin, ledet av Sirius Naturterapeutisk skole i Haugesund (se link for mer info). Høsten 2012-2013 fungerte jeg som assistent-lærer for Muskelterapi-elever på Sirius i Haugesund. Så – om du har et ønske om å få hjelp til følelsesmessige og fysiske utfordringer som hindrer deg i et godt liv, eller du ønsker avspenning i en stressende hverdag, er du hjertelig velommen til å ta kontakt. Jeg gleder meg over hver eneste dag jeg kan se at mennesker får det bedre med seg selv og andre!

Pin It on Pinterest

Share This