Nå er tiden der elgen skal være obs, for dersom de hører roping i skogen, så har nok de som roper onde hensikter dersom du skulle være elg. I samfunnet generelt er det mye roping.

roperEn gang gjorde en venn av meg noe dumt. Han stod ved en bensinstasjon en kveld og ropte at han var Jesus. Da ble jo noen av de som hørte det litt nervøse, så de ringte politiet. Og politiet gjorde jobben og kjørte han til psykiatrisk. Og hva kom ut av det? Jo, en mann som nå er pleiepasient på livstid pga feilmedisinering. Hadde han ropt at han var Hitler eller IS så skulle jeg forstått, og det er vel det som er mitt anliggende og problem som jeg og mange med meg har, vi forstår ikke alltid hva det er når folk roper.

Ofte kan jeg lese i avisene at under fotballkamper kan tilskuerne rope både det ene og det andre. Jeg har ikke lest at politiet har kjørt dem til psykiatrisk undersøkelse. Det burde de kanskje ha gjort, da det viser seg at etter ropingen fyker mange som har ropt, i tottene på hverandre.

For noen år siden var det en politiker i Grimstad som ropte at han ville bli ordfører. Det syntes folk om, så han fikk mange nok stemmer til å bli det. Men etter valget gikk han inn på kammerset og sendte ut en annen ordfører!? Jeg tenker i dag at dersom politiet hadde hentet han når han ropte, og at han da hadde blitt kjørt til psykiatrisk, så kunne vi fått en vurdering og funnet ut at han egentlig ikke ville bli ordfører. Han visste det sikkert ikke selv heller. Det er jo derfor vi har psykiatere for å finne ut slikt, fordi vi blir forvirret når folk roper. Eller er det de som roper som er forvirret?

Det er mye roping i politikken. Nå virker det for meg som om de roper så høyt at de ikke hører sin egen stemme engang. For i det ene øyeblikket roper de om å spare noen hundre tusen og i neste øyeblikk bruke millioner. Og så roper de at de ikke forstår noen ting lenger hvor alle pengene blir av. Jeg blir nervøs av slikt, så den slags roping tror jeg er farligere enn røyking. Så nå har jeg også ropt, så får jeg se om politiet kommer og henter meg også..?

Pin It on Pinterest

Share This