Kvinnens forhold til mannen og vice versa…

Mange menn ser ikke hvor heldige de er som har en kvinne som elsker dem. Alt for mange menn verken ser eller er i stand til å sette pris på det. Flere menn burde se seg selv i speilet og tenke; Vær ærlig, det er jo noe i nærheten av et mirakel å kunne være glad i en mann, og rett og slett ha en lyst til å ta og kose med ”dette”. Og da tenker jeg på når mannen er kommet i den alderen da det ene og andre begynner å henge.

Kvinnens evne til å elske sin mann er et under og mirakel. Hun gjør de små ting som mannen aldri ser. Sørger for tøyet, rengjøring, holder rede på innkjøp og datoer, den kalde ølen i kjøleskapet, skifter på sengen, kjøper nytt undertøy og sokker, regninger blir betalt og kontakten med venner og naboer blir opprettholdt. Det at du som mann ikke er i stand til å gjengjelde dette, bør du i det minste legge på ditt hjerte, slik at hun som elsker deg, vet at hun helt og fullt er din.

Kvinnen går sjelden fra sin mann så lenge hun vet at hun er elsket, men i det øyeblikket hun ikke opplever det, er hun borte som vinden. Så sitter mannen der igjen og forstår ikke hvorfor sokkene er så stive, dynetrekket så vanskelig å få på, at en vaskemaskin kan være så idiotisk lite logisk programmert, hvorfor det alltid er tomt for kaffe og øl, eller hvem som gjør at det er så mye rusk på gulvet inne i stuen.

Menn er ikke klar over at de er skrudd sammen på en helt annen måte enn kvinnen. Gud tok nemlig ett av ribbena til mannen og gav til kvinnen. Derfor opplever kvinnen at hun tilhører mannen, mens mannen går rundt og leter etter det ribbeinet som ble tatt fra ham.
Et tips til mannen: Ta det innover deg at den kvinnen du har bærer det ”ribbeinet” du mangler. Og det passer mye bedre inn i ditt ”tomrom” enn om du skulle finne et nytt ”ben”. Unge ben er for unge kropper, osv…

Vær bare ærlig; den gamle bilen var jo mye bedre slik som alt det andre gamle vi hadde før. Vi kan beundre en ny bil med alle disse dibbedumser som ser så fristende ut. Men vi vet at i det øyeblikket vi legger våre hender på disse dibbedumsene, så vil de liksom ikke gjøre det vi tror eller forventer at det skal gjøre. Langt mindre forstår vi hvordan det er skrudd sammen. Og når vi forsøker som siste utvei å lese bruksanvisningen, oppdager vi at den er skrevet slik at ingen andre enn en kvinne kan forstå den.

Så dersom du bruker samme bevegelse på din kvinne som du bruker når du polerer din bil, så har du både kvinnen og bilen lenge.

Pin It on Pinterest

Share This