Bipolar lidelse og andre som «lider»?

Hvem har bestemt at bipolar (manisk-depressiv) er en lidelse? De som ikke lider, men likevel har bipolar, har de en bipolar nytelse? Eller de som har lidd, men selv mener at det ikke var pga bipolar de led, men på grunn av et sykt samfunn – er de forskrudde og inkompetente som bør tvangsbehandles?

Vi snakker om mennesker, selv om det noen ganger ikke oppleves slik. Jeg registrer noen ganger at andre ser på alle bipolare som syke. – ”Også er de så sex-fikserte!!» – So what?

I mine øyne er samfunnet sex-fiksert, da er samfunnet sykt, og vi bipolare er jo bare et speil av samfunnet. Er det rart at noen lider?

Det er ikke mange årene siden det var snakk om at homofili var en lidelse, plutselig ble det nytelse. Hvor ble det av lidelsen? Det opphørte liksom over natta! Nå er det andres skyld at de lider!!! Hvem sin skyld er det at bipolare lider, jeg bare spør. For de som skal medisinere oss, og som diagnostiserer oss, er de samme som diagnostiserte homofile. Jeg har hørt om homofile som lider, andre bare nyter.

Dersom en musiker skulle lide, ville det da hete musikalsk lidelse (høres veldig falskt ut), og er det medisiner eller behandling som kurerer den lidelsen? (Skulle ønske det var det i blokkfløytetimen på skolen).

Det er liv på jorden, planter, dyr og mennesker. Noen tror at menneskene er dyr, eller nær beslektet, så hva med bipolare dyr? Jeg mener at min tidligere katt var bipolar. Han hadde samme symptom som meg, og hadde det godt, han ble gammel. Grunnen til det var at i mitt hus fikk han lov å være den han var. Jeg satte pris på både den lekne og den sære, den kreative og den late. Dessverre for ham så ble han kastrert, men det ble jo de bipolare også før i tiden.

Jeg mener at det meste av lidelse kommer av at dette samfunnet begjærer alt for mye, elsker alt for lite, lyger så det renner og går gjerne over lik.

Jeg kan se om en blomst lider, men har ikke gitt den noe diagnose…jeg gav den vann.

Pin It on Pinterest

Share This