Vi liker å si at barn har rettigheter. Men hvor sant er det?

Er det ikke en større sannhet å si at voksnes behov overgår barns rettigheter?

Voksne finner hverandre og setter barn til verden. Så blir de samme voksne lei av hverandre, eller de finner noen andre som de heller vil dele livet med, og oppi dette er det barn. Dersom barn hadde hatt rettigheter, ville selvsagt loven om å skille seg vært mye strengere. Skal vi være realistiske burde jo barnevernloven vært skrevet slik: «Barn bør bli voksne så fort de kan, for å forstå at barn ikke kan ha rettigheter.»

Barn blir mobbet, det er barnet som bli mobbet som må flytte. Hvilke rettigheter er det?

Nå innfører staten et forbud mot omskjærelsen av guttebarn, en regel som gjelder muslimske og jødiske barn. Argumentet er at barnet selv skal kunne bestemme en slik handling. – Mens de samme barna er fratatt retten til å ha en mor og far – av den samme stat. Omskjærelsen av guttebarn har blitt praktisert i mange tusen år. Har du noen gang hørt om gutter på let etter sin forhud, eller savnet av den? Det du hører om, er de som leter etter en av foreldrene, og savnet av dem.

La sannhet forbli sanhet og løgnene forbli løgn. La ikke såkalte forvridde ord forvirre dine tanker; ord som nestekjærlighet, toleranse, romslighet osv. Noen vil alltid forvrenge sannheten for å lage en løgn. Husk at løgn alltid er en forvrengt sannhet.

Pin It on Pinterest

Share This