Hva er urtemedisin? Det er mat i konsentrert form.
Så hva er annen medisin? Det er kjemikalier som skal etterligne virkningen av urtene.
Da blir spørsmålet: Hva er den originale medisin?

Urter er ikke annet enn mat, som inneholder kroppens byggesteiner

Det finnes ingen medisinsk oppfinnelse, alt er kopier fra naturen. Men med god markedsføring kan alt snus på hodet.
Bare tenk på det; i dag er biologer ute og leter i naturen og i hagen etter liv som kan gi nye stoffer til kampen mot resistente bakterier. De finner ikke dette på et laboratorium. Det er ikke det samme som om ikke laboratorie-medisinene er, og har vært nyttige. Alle er glade for at det finnes en pille mot vondter.

Urter er ikke annet enn mat, som inneholder kroppens byggesteiner. Normalt skulle vi ikke tenke så mye på helsen dersom alt i verden var normalt. Nå er det slik at enhver ser jo at vi er ganske langt fra normalen i naturen og verden. Vi blir syke, og når det skjer er det helt avgjørende for din helse at rett spørsmål blir stilt: Hvorfor ble du syk? Først når det svaret er funnet kan du få hjelp.

Men hvem er eksperten på dine problem? Jo, din kropp, eller rettere sagt ditt immunforsvar. Og hva er godt for ditt immunforsvar? Ren mat, næringsrik mat, variert mat. Og hva er katastrofalt for ditt immunforsvar? Stress, gift, og «rask mat».

Så vet vi at dette klarer vi ikke å overholde helt. Så må vi av og til ta noen skippertak og tiltak, fordi vi blir syke. Når slike tiltak kommer i samme rekke som «rask mat», bør en kanskje ikke regne med de gode og langvarige resultater. For kroppen har et system den jobber etter, uansett om du liker det eller ikke. Likevel stormer vi til legene når vi blir litt syke for å få de til å skrive ut antibiotika. Fordi den er (var) en «kjappis» i virkning, og i dag står vi med bakterier som ikke lenger reagerer på det. Og virus har aldri brydd seg om det.

Derfor anbefaler jeg, tenk langsiktig, bygg opp et godt immunforsvar, bruk urter som er kroppens byggemateriale, og se om du ikke i løpet av et halvt år føler deg mye bedre. Vi ser det på klinikken, så vi vet det. Fortsatt er virus og bakterier ikke immune mot naturens urter, for originalene står seg mye bedre en kopien. Slik har det alltid vært, og vil alltid bli.

Pin It on Pinterest

Share This