Det finnes noen plager som på en måte er litt mer ubehagelige å snakke om enn andre, men så mye som en av tre til enhver tid sliter med. Vi skal ta for oss to av disse her, og hvordan vi jobber med disse plagene.

Hemoroider

Denne plagen kan være svært så ubehagelig. Man prøver med kremer og stikkpiller og opplever ofte at ikke noe hjelper. Det kan lindre noe, men ofte kommer det bare tilbake. Noen må operere, og de som har gjennomført det vet hvordan det var. Dere som har vært på Grudeklinikken og fått dette fikset trenger ikke trykke «Liker», for jeg vet hvor glade dere ble.

Hemoroider er blodårer som utvider seg. Altså er det blodårer som trenger en reparasjon. Går det an? Ja, det er noe av det vi jobber med på Grudeklinikken, reparasjon av blodårer – de minste blodårene som heter kapillærer. Kapillærene sørger for at de større blodårene som er rundt endetarmsåpning får den næring og reparasjon de trenger. Vi kan påvirke kapillærene og fornye dem ved å bruke VitaGeo-behandling (les mer om VitaGeo-behandling). Det betyr at vi arbeider med en liten glasskule i området nedre del av ryggen og ned mot halebeinet. Det gjør ikke særlig vondt, og erfaringsmessig trengs det ca 4-7 behandlinger.

Lekkasje i endetarmsåpningen

Jeg vet ikke hva som er verst, men for de som har dette er det ikke greit. Vi hjelper kroppen som fikser det også. Etter forklaringen med hemoroider, så forstår du tegningen. Blodårer som trenger å styrkes. Så behandlingen mot hemoroider styrker også endetarmsåpningen. «To fluer i en smukk»! 🙂

Pin It on Pinterest

Share This